Nesrečna imena

Ja kaj zdaj zadnje čase vse ne beremo. Najprej se nam tisto zgodi s presnetimi psi ko je cela afera ratala, lepo so nam pa tudi pokazali kakšna je to mreža med vlado pa policijo pa odvetniki pa vsem možnim še (če še niste videli mate to na naslovnici od ta nove Demokracije, zelo zanimivo je pa marsikomu zna pogled malo razjasnit). No še se ni tole poleglo že mamo, novo afero ki pa je zdaj ministra Pogačnika do konca odnesla. Ali je afera naročena?! Eni tako namigujejo no jaz pa zadosti vem da ne bom naglas o temu se zgovarjal. No pa saj to vi že vse veste, jaz pa sem vam, eno pripravil za nasmejat se v tehle težkih časih. No mogoče ni toliko smešna (je smešna ampak mogoče, ne toliko zelo kot so ostale) je pa bolj za zamislit se.

Poslanca Srečko in Zmago sta doživela obisk policije. Srečna zaradi tega nista bila, mogoče pa bosta na koncu vseeno prav onadva – zmagala.

No za Milana (to je Pogačnik) se nisem pa nič spomnil. No razen enega drugega Milana ampak o tistem, sem pa dovolj brihten da ne bom govoril.

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev to “Nesrečna imena”

 1. chef chef pravi:

  Sama sreča, da imamo Demokracijo!

 2. Dicky Hardy pravi:

  Ja…razjasni nam pogled in zbistri oko…ter dvigne kito!

 3. Štefan Štefan pravi:

  Ja Demokracija je fina, je zanimivo prebrat ko ti marsikaj razjasni. No eni pravijo da je trobilo ampak to so obremenjeni ljudje. Jaz bom pa takole rekel: že lepo da imamo Demokracijo, no še boljše, pa bi bilo če bi imeli – demokracijo! Haha no pa da vidimo če zastopite!

 4. Matic pravi:

  Samo pazi Štefan, da te Ertl ne sliši… če ne, bo lom! Enkrat VOS, zmeraj VOS!

 5. Štefan Štefan pravi:

  Ja no vidiš to je pa dobra stran tega da si javna oseba, se te ne morejo, kar tako na potihem znebit.

 6. Matic pravi:

  Štefan mi smo povsod in te imamo pod kontrolo, ne skrbi, hehe

 7. Dicky Hardy pravi:

  Zanimivo Demokracija ni trobilo, Mladina pa recimo je…. nikoli nisem razumel zakaj ljudje nimajo istih vatlov za merjenje?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !