Petra Majdič in naši skakalci

No zadnjič ko sem eno objavo pisal sem rekel o Petri Majdič ne bom pa nič ker ni kaj za dodat. Je vse sama na smučah povedala. No potem sem pa zadnjič gledal naše skakalce s Kranjcem ki je kolajno napovedal pa ni bilo nič, potem pa še včeraj ko je bila ekipna tekma so bili pa sploh čisto uzadaj. Poljaki, Čehi, Japonci ko postrani gledajo to so vse mimo naših leteli. Pa sem rekel kaj se bom sekiral pač niso dovolj dobri, no saj kdaj pa kdaj je kakšen dobro pofrčal ampak vse skupaj je bilo pa bolj bogo. No potem sem se pa take spomnil da sem se krohotat začel pa sem bil koj boljše volje. Tukajle jo mate.

Trener naših smučarskih skakalcev je bil včeraj po tekmi slabe volje, da ni v ekipo uvsrtil Petre Majdič. Glede na skok, ki ga je pokazala na tekaških smučeh, bi bil rezultat sigurno precej boljši.

No saj bo pa Mazejeva še kakšno kolajno dobila pa bo.

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev to “Petra Majdič in naši skakalci”

 1. Dicky Hardy pravi:

  Upam, da opozicija ne bo interpelacijo vložila ker niso skakalci dobili medalje!

 2. olna pravi:

  No ja. No ja. Kako naj povem, da ne bo glih preveč naravnost, pa da bodo vseeno tudi bolj enostavne buče razumele.

  Saj privoščimo Petri Majdič medaljo, a ne, še kakšno zlato bi zraven zaslužila. Saj bi jo najbrž itak dobila če, se ne bi tak nesrečno pekopicnila v tisto grabo. Moja stara mama je rekla “kak da bi juda v pekel vrga”. NO lepo, fejst je bla korajžna pa šmentano jo je bolelo, ja vse verjamem ampak veste kaj, če je ona mela pet reber zlomlenih, potem pa sem jaz bicikel na propeler. Moj Štefan je mel eno rebro zlomleno pa bi ga mogli videt, kak je bil bogi pa ko je drugač en taki kerlc da ga zlepa nič ne boli.

  No še enkrat rečem punca je od sile ampak ne me za tak noro met pet zlomlenih reber lepo vas prosim.

 3. Matic pravi:

  Najostrejše protestiram zaradi zgoraj navedenih neofašističnih komentarjev in zahtevam ukinitev bloga, ki podpira komentatorje, ki bi “jude v pekel metali”!

 4. olna pravi:

  Ja je lepo videt da mamo takšno pridno cenzuro ki še v nedeljo pazi da je vse kak treba. Ampak zgleda da je nedeljski cenzor, bolj en taki rezervni ki se še uči.
  “Kak da bi Juda v pekel vrga” so pravili na kmetih za nekaj kaj se je fejst hitro zgodilo pa niso mislili nobenih Judov nego Juda kateri je pravijo Kristusa izdal in baje tak pravi Sveto pismo. Jaz ne vem nisem brala.
  Stara mama je znala rečt da nekdo zgleda ko levi razbojnik, a če zdaj to napišem bo cenzura rekla šimfam nekega politika na levici?

 5. niko pravi:

  Sem mislil, da cenzurirajo samo mene – po tistem načelu, naj ima še tako nedolžne misli, nedolžno misliti ne more.

  :D

 6. Štefan Štefan pravi:

  Haha Matic oprosti ampak ti si pa zelo butast! No no najprej se nauči brat pa Sveto pismo, preberi (predivedam, da ga še nisi?!) potem boš pa lahko komentiral. Olna ti pa praviš da ni mela rebra zlomljena? Ja no kaj pa jaz vem ampak bolet jo je moralo pa frdamano, ko se je, tako držala. Pa da jo še vedno po bolnicah vlačijo že ni vse v redu? Ja dobra je koker koli za prmej ne bomo pa nikol vedel.

 7. olna pravi:

  Štefan, za prmej vemo samo da bomo enkrat šli v onostranstvo vse drugo pa je lahko res al pa nategovanje. No hec mora bit ampak, jaz resno pravim da sigurno je mela nekaj poškodovano, rečmo nalomleno al pa počeno al pa stisjeno, saj že to je dovolj hudo. Ampak zlomleno to pomeni rebro na dva dela, čuj zlomi svinčnik pa si poglej kak to zgleda. Vsak ki je mel kdaj rebro zlomleno ti bo povedal ne morš tako na tekmi laufat saj te celega zlomlene kosti prešpikajo.
  Tak kak sem rekla sigurno je bla boga še pa še ampak pretiravajo ker je potem bolj intresantno. Se potem cajtenge bolš prodajajo pa več dnarja vkup pride kaj češ če pa je danes, vse en biznis.

 8. Štefan Štefan pravi:

  Ja no tako zlomleno ni mela da bi kaj ven gledalo, to maš prav to bi se videlo.

 9. Dicky Hardy pravi:

  Štef dr.med.ing.mr.fr.glavni kirurg in njegova višja medicinska sestra Olna!

 10. olna pravi:

  In pacient na tazaprtem oddelku Ipsiloner.

 11. Dicky Hardy pravi:

  Vam na uslugo!

 12. Dicky Hardy pravi:

  Še bulmastife pripeljemo pa bomo imeli orgijo!

 13. Burek pravi:

  ta tvoj penzič je hud porivač, da ga tako podpiraš olna!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !