Ministri in kriza

No ni dolgo tega kar sem pisal o temu kako ma Pahor cel kup ministrov za zamenjat. Če keri slučajno ni videl to objavo ma pa tukajle za prebrat. No videti je da ste se kar strinjali s temu kar sem napisal pa niste nič komentirali ker ni bilo, nič za dodat. No samo en se je nekaj oglašal ampak no ja se bom zadržal. No potem pa prec potem ko jaz to napišem se že zgodi tragedija s tistimi nesrečnimi psi pa mamo koj spet par ministrov na tapeti. No mislim saj je prav da se pove kdo je kriv pa kdo raven, malo šale. Pa šalo na stran. Ministri majo državo za furat ne pa se sami sabo ukvarjat, zdaj pa še celo ne ko mamo krizo. No pa vas že slišim, saj Štefan nam je eno šalo o krizi že pripravil (o temule se gre), kaj bo pa tokrat?! Ja je že tako da mene to ne ovira in jih kar z rokava stresam. Na tukaj jo mate pa pazite da dol ne padete!

Nekateri ministri se ukvarjajo le sami s sabo, medtem ko jih pa KRIZA NIČ ne zanima.

No pa tisti ki ne zastopite me kar prašajte preden se repenčite.

 • Share/Bookmark
 

9 komentarjev to “Ministri in kriza”

 1. APM pravi:

  Pahor mora najprej zamenjati sebe.
  Njaslabši minister za njim je Križanič. Ne samo, da je slab, je nevaren, ker se sploh ne zaveda, da je finančni minister in ne priložnostni humorist.
  Za njim je na vrsti Gaspari. Tudi ta se ne zaveda, kaj je njegov delokrog.
  Trenutno je aktualen problem LB, ki ga je potrebno urgentno rešiti.
  Ni čas za izhodno strategijo, ali kaj podobnega. Hiša gori in v LB visi cca 2 mrd €. V kolikor zadeva ne bo rešena v enem mesecu bo potop. Mitja pa tega ne vidi.
  Naslednji eksemplar je Lahovnik. Tudi ta ne ve zakaj je minister. Po več kot eneoletnem stažu, bi mu moralo biti kristalno jasno, da je v vladi zato da ukrepa in ne da komentira. Podjetja pa kar propadajo in jih razprodajajo.
  Naslednji kiks, ki se lahko razbohoti in postane usoda Slovenije, je Golobič. Do sedaj samo plete mreže, v nje so se že ujele male ribe, ko pa zajaha komunikacije in energetiko, pa bodo zazijale milijardne luknje. Delno zaradi neznaja, delno zaradi malih tatvin, delno pa zardi v nebo vpijočega kriminala. Kar poglejmo si razvpite tajkune. Vsi so začeli z malim. Naš Grgor tudi, stoji pa v samopostrežnici Energetika, kjer se obračajo milijarde.
  Katarina skrbi za razvrat, ki si ga lahko privošči le visoka družba. Ta je številčno omejena in kot je razvidno, se bo poklala sama, v kolikor jo ne bo še kakšen trop popadljivih psov.
  Mnogo krivic bo povzročil Zalar, ki pa večje škode, razen posega v dostojanstvo ljudi ne bo naredil.
  Menim da je Pogaqčnik odpisan in zanj ni potrebno zgubljati besed. Morda le to, da je škoda, ker je bil vsaj eno leto minister.
  Širca se nekoliko skriva, vendar dela neumnosti inškodo, ker le more. Knjižnica je takšen primer. Pa bo zato plačala?
  Potem je tulaj akademik. Če se ga akademija ne sramuje, se sam tudi ne bo zavedal, da po svvojem renomeju ne sodi med takšne klovne. Ker pa se očitno dobro počuti med njimi, je sam klovn, renome pa je dobil tako, kot dosti nejgovih predhodnikov, ko je bilo važno, da je bil naš in ne , da je kaj veljal.
  Ostale so skenslali na margino in so pač spotniki, ki bivajo v takoimenovani desnosredinski pahorjevi vladi. Ob razpisu za delaovno mesto preivanje pod pahorjevo marelo ne bodo mogli šteti kot referenco.

 2. Štefan Štefan pravi:

  Ja poglej ga ti si jih pa udaril na vso moč! Ne bom rekel da se ne strinjam ampak tolko pa že. Malo pazi kaj pišeš ker nikoli ne veš kdaj te udbomafija v roke dobi. Meni so tudi že z tožbo grozili pa vedno bolj po ovinkih povem.

 3. Burek pravi:

  Za doktora su svi bolestni. Za UDBU su svi sumljivi!

  Dej Štef, spoki že nekam in se ne oglašaj več. Kmet zarukan, mislim kmetavzar!
  Vem za en dober kotiček, imenuje se Vatikan!

 4. Dicky Hardy pravi:

  Pa če vam je dragi Šteff in njemu podobni tako hudo, pa se odselite iz Slovenije do naslednjih volitev…. Vatikan je kar destinacija el prima!

 5. Štefan Štefan pravi:

  No poglejte, nasprotniki neodvisnega pisanja se že spravljajo name, z represijo. Vprašanje kaj pe sledi?! Pa brez skrbi, Štefan je hrast.

 6. APM pravi:

  V državnem zboru je PM, ko je predstavljal izhodno strategijo poslancem, večini ministrom in Slovenski javnosti preko TV in drugih občil sporočil:
  Sedaj je čas, da se posvetimo strategiji in ne dnevnim težavam ( citiram po spominu in jamčim za vsebino!). En večer prej, pa sporoči direktor LB, da se ubada s težavo, kako rešiti 1,2 mrd € neplačane realizacije gradbenih podjetij.
  Ta izjava je skrajno opozorilo, za sprožitev vseh alarmov v državi, ki morajo aktivirati vse, kar leze in gre in pričeti reševati zadrego. Za rešitev skorajda ni več časa.
  Naš PM o tem ne ve ničesar, ministri ga poslušajo in podpirajo, poslanci- kolaicijski, ga hvalijo, opozicijski nekaj nergajo, publika izza ekranov večine predstave sploh ne razume in lupi krompir naprej, peče klobase, ali pa je kosilo in napihnjene besede odlete v nebo.
  Ni reakcije, ni ukrepov, tempirana bomba pa tiktaka.
  Zato je moja reakcija pred nekaj dnevi bila takšna, kot je bila in če bi bila še hujša, se v tej državi ne zgodi nič.
  Bližamo se obdobju, ko bomo jedli travo in se spominjali časov, ko so nas izkoriščali Balkanci in nam je šlo dobro.
  To nam bo prinesla izhodna strategija! Po besedah PM šele do poletja!

 7. Dicky Hardy pravi:

  Juhuhu…ko so nas “izkoriščali” Balkanci nam je šlo super, zdaj ko nas porivajo tujci nam gre še bolje…
  Štefan ti si hrastov hlod!

 8. Štefan Štefan pravi:

  APM ja no saj pravim.

 9. stecaj pravi:

  Ah ,.. ta folk ,.. ma kašne..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !