Staro leto

No pa je še eno mimo. Leto namreč. Kolko se je vsega polhno zgodilo v ta starmu letu, ni sploh prostora spod da bi o vsemu pisal. Bom pa takole rekel. Leto kot leto, le da smo se, tokrat še malo težje čes pretolkli zaradi krize. Je že tako da je markateri vesel da je leto preživel pa da ga ni vse tole pod rušo spravilo. No jaz pa tako rečem. V novo leto bomo šli z optimizmom, pa nikoli, ne veš kaj bo prineslo. Mogoče pa sedmico na lotu zadanem, haha! Saj veste kako gre, srečo pa zdravje vam želim, razen nekaterim ki pa točno vejo kdo so. Tistim pa želim da bi jih pamet srečala. Tudi to se lahko zgodi, pri nas velja rečenica: še ta najbolj zabita krava včas najbolš mleko da. Da pa bomo v novo leto nasmejani šli sem vam pa še eno šegavo pripravil.

Leto 2009 je minilo v znamenju nesreč. V Aziji so pustošili tajfuni, v Sloveniji pa – tajkuni!

Srečnga pa zdravga!

 • Share/Bookmark
 

14 komentarjev to “Staro leto”

 1. butec pravi:

  Pozdravljen Štefko !

  Želim ti prijetno praznovanje in silvestrovanje pa da ga boš pametno dajal na škrbino.V novem letu pa ne bo problema,saj imaš dobro penzijo.Meni bo težje,z ušivimi 1200 EUR pezije,bom bolj tenko piskal !Me pa hrabrijo,tvoji optimistični zapisi in mi dajejo upanje na lepšo in svetlejšo prihodnjost.
  Pogum ,je naše geslo !!!

 2. olna pravi:

  Štefan, jaz in tvoj imenjak tebi tudi želima srečnega pa zdravega pa da nam še dosti poučnega inu zabavnega na tem blogu napišeš! Saj mogoče bojo res tisti šalabajzerji ki bi tu samo drek mešali, malo k sebi prišli čas bi že bil a ne da.

  Butec ti pa ne piši kak ti je 1200 evronov, ušiva penzija da te ne bo bog štrafal.

 3. butec pravi:

  Draga olna !

  Madona,če to ni božja štrafenga,da ima človek malo manj kot 13oo EUR penzije.Kaj te lahko še bolj udari.Vprašaj Štefkota in ti bo odgovoril,da je to samo neki drobižek.Pa si poskusi privoščiti,kakih tri tedne Mldivov,karneval v Riu in manjše križarjenje po Karibih.Hudiča,ne gre!Ali sem za to delal 25 let?
  Prijetno praznovanje želim tebi in tvojemu Štefku.

 4. Štefan Štefan pravi:

  Ja no kot prvo hvala obema, dvema, pa tudi vama lepo leto vošim. Če pa se ravno dotaknem to kar si napisal butec, no je žal že tako da si lahko s 1200 evri več kot zadovoljen tako da nič ne govori o križarjenih pa takih hudičih. Veš olna ga pa imam na sumu da se on tako ali tako nonštop nekaj heca. Enkrat tako piše drugič drugače da človek sploh ne ve več kje stoji.

 5. olna pravi:

  Štefan nič ne veš kaj je res, mogoče je pa Butec kakšen upokojen važni fukcionar ali kaki drugi zaslužen državljan če sodim po imenu bi res lahko bil. Pa se mu zdi da je kaj več zaslužil kot to crkavico manj od 1300 evronov.

  Bi bil lahko vsaj malo skromen recimo, samo dva tedna Maldivov pa Karibe šele drugi mesec. Karneval ma pa itak tu doma vsaki dan kar naj si pogleda prenos iz parlamenta našega.

 6. Štefan Štefan pravi:

  Ja pa kakšne klatiš Maldivi pa Karibi lepo ta prosim, da se ne čudiš če ti povem da jaz sem bil v življenju dvakrat na morju, enkrat v Piranu drugič pa v Portorožu pa mi nič ne fali. Ne ne jaz mislim da se on malo heca, vsaj na sumu, ga mam. Če bi bil pa kakšen funkcijonar se pa ne bi, butec podpisoval. Saj veš kako so te gospodje važni.

 7. butec pravi:

  Draga olna in Štefko !

  Vidva mislita,da se hecam ! Res si ne morem skoraj nič privoščiti.Madona sem žalosten.Tako,da sem kar cele praznike popival in se je nabralo toliko praznih flaš,da bom zanje dobil 200 EUR,ko jih bom vrnil v trgovino.
  Nisem bil funcionar ampak upokojeni oficir v kuharski četi.In to glavni.Takrat sem lahko kakšno malenkost odnesel domov,kaj prodal in za jesti in piti je billo vsega preeveč.Saj je kar trajalo,dokler me niso dobili in me brcnili v kako.Zato imam tako majhno penzijo,za 25 let garanja.
  Štefan,tebi pa ne verjamem,da si bil tako malokrat na morju.Verjetno si imal rajši hribe pa si bival na Grosgloknerju,pozimi pa smučal v Šamoniju.Saj vem,da morje ne paše vsakemu !Hudič pa tako življenje !

 8. Štefan Štefan pravi:

  Ja no kdo ti bo pa verjel. Mislim da sem enkrat že pisal o temu, kako, Štefan goljufe razkrinka. Tole ti nebi tako naglas razlagal če bi bilo res. Pa še nekaj ti bom povedal. Grosglokner je Gro, potem je scharfes es, pa glockner naprej napiše. Šamoni pa sploh ne vem kaj je, smučal pa v življenju nisem ampak sem se samo na klancu za bajto po polivinilu dričal. Kakšne pa klatiš no!

 9. Dicky Hardy pravi:

  Jaz želim Štefu vso srečo v ta novmu letu!

 10. olna pravi:

  Štefan, da te ne bo ipsiloner tožil za avtorske pravice. Ker se sme avtorska dela spreminjati samo z dovoljenjem avtorja.

  Veš so veliki umetniki in misleci kot je ipsiloner eden od njih, zelo občutljivi če nekdo oskruni njihovo stvaritev.

 11. Dicky Hardy pravi:

  Olna če te postavim na -10 stopinj bi bila primerna za prenosni pasji wc

 12. Štefan Štefan pravi:

  Olna saj počasi se boš naučila da s takimi se ne kaže ukvarjat kot je tale človek, no če lahko tako rečem. Kar se pa tožbe tiče pa poglej nekaj objav nazaj pa boš videla da je tudi take stvari že počel.

 13. Dicky Hardy pravi:

  Štef, ti pejdi pa v rit!

 14. Dicky Hardy pravi:

  hahahhahahaaaaa

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !