Afera Partija pardon Patria

Haha že naslov sem dobro skoval ampak le do konca preberite pa se boste še bolj smejali. No zloglasna afera Patria se vendarle začenja razpletat. Potem ko je finski novinar obtožil premiera Janšo da je dobil podkupnino zato da so lahko pri Patriji naredili tanke za nas. Dolgo časa, potem nismo vedeli kaj zdaj to je vse skupaj, no kmalu pa se je začelo šušljati da za vsem tem stoji rdeča opozicija ki je hotela zmagat na volitvah. No to da nismo vedeli ni čisto prav rečeno, enim nam je bilo takoj jasno za kaj se gre. Depala vas v novi preobleki, tako preprosto. Ampak večini se pa ni takrat še čisto nič svitalo, Janša je izgubil volitve ker je afera (slučajno? ne bi rekel) izbruhnila tik pred volitvami. No zdaj pa je bil taisti Janša na zaslišanju in razvedelo se je da so ga obtožili samo zato ker je bil na enem spisku ljudi ki lahko zrihtajo posel naveden kot tretji. No na prvih dveh mestih sta pa napisana verjeli ali ne Tone Rop in Janez Drnovšek, za povrh, mata pa še kljukco zraven da sta ju že kontaktirali. Ne bom nič govoril kako pa kaj ker mislim da je že vsem jasno kako stvari stojijo, le eno šegavo bom pribil spet. Moram vam pa priznat da mam tole že nekaj časa na zalogi in sem samo čakal na pravo štorijo da bi pasal aforizem not. Je pa zato toliko boljši!

Pri nekaterih nekdanjih premierih republike Slovenije ni čudno, da država TONE vedno globlje, pa čeprav ROPA svojim državljanom!

Le nasmejte se, take mate redko priložnost videt.

 • Share/Bookmark
 

62 komentarjev to “Afera Partija pardon Patria”

 1. chef chef pravi:

  Barabe lopovske!

 2. Štefan Štefan pravi:

  Ja poglej kako je jezen no kako bi pa šele bil če se ne bi ravnokar ornk nasmejal!

 3. Dicky Hardy pravi:

  Štef ne se s tanki ukvarjat. Zardi mene si lahko vsak minister, posranc, sakretar – bivši al zdajšni nabavjo po enega za okrog pisarn vozit.
  Jej, pij, za drugo se pa ne ravsaj!

 4. Rado Rado pravi:

  Še vedno ostane dejstvo, da bomo Patrie preplačali 20 milijonov evrov več, kot bi bilo treba.
  Mene to bolj skrbi, kot pa, ali bodo Janši kaj dokazali.

  Pri poslu velikosti 280 milijonov ne sme biti posrednikov. Če pa že, ga vzameš sabo mu daš 100.000 eur in se za posel zmeniš sam.

 5. Dicky Hardy pravi:

  Jej, pij za drugo se ne ravsaj!

 6. Štefan Štefan pravi:

  No ti z ipsiloni moram povedat da me je bilo groza ko sem tvoj komentar prebral. Enkrat sem ti že povedal pa ti bom še drugič mogoče boš zdaj razumel: preklinjal tukajle ne boš pa pika. Seveda sem ti komentar popravil ker to ne sodi na internet. Pa tudi ostalo kar si napisal je ena žalost. Ma pa tokrat bol prav naš Rado ki ga skrbi kam bo šel denar. Seveda Rado to je taglavni problem, ampak treba je pogruntat kdo, je za to kriv da se ne bojo več take svinjarije dogajale pa oprostite izrazu.

 7. Rado Rado pravi:

  Krivec je vlada Janeza Janše, ki je ta posel sklenila. To je popolnoma jasno.
  Riba vedno smrdi pri glavi!

 8. Dicky Hardy pravi:

  He, hehe,he… preklinjanje ne sodi na internet po Štefovo….jst sam res globoko upam da tvoja razredničarka ni bila prof.Likovičeva

 9. Dicky Hardy pravi:

  Se pa nasmejim tvojim zapisom….tako da sm te dal na svojem blogu pod zvez(d)e

 10. olna pravi:

  Midva s Štefom, mislim z mojim Štefom ne s tukaj priloženim avtorjem, pa mislima da je bilo tisto z Janševim putrom na glavi glih pred volitvami en dabl džepardi. Štef ve kako se to, original napiše ampak ga zdaj ni doma ker pa tu komentirajo sami šolani itak veste kaj je to. Dvojni švindl po domače. Da so si namreč Janša in njegovi takrat vse skup zmislili ker jim je bolj švoh kazalo pred volitvami, pa so rekli bomo one druge obdolžili da nam Janšo po krivem obdolžujejo zato da bi dobili volitve. In bo ljudstvo ogorčeno na rdeče in bo spet nas Janševce zvolilo. Pa je taisto ljudstvo pogruntalo in ni nasedlo kot oni kiti v Avstraliji na plitvem, ampak to zdaj ni tako važno.

  Tako midva mislima.

 11. Štefan Štefan pravi:

  Ja Rado pa Olna ljube duše kako sta lahko tako naivna no? Ja pa dobro mogoče prej pa tudi to nebi razumel ampak zdaj ko na papirju, črno na belem piše na prvem mestu drnovšek in nadrugem rop, pa še klukco mata zraven. Ja dajta no mislit s svojo glavo lepo vaju prosim. Ti z ipsiloni pa vidim da si umiril, no to je lepo. Aforizem ti je všeč praviš? Likovičeva pa ni bila razredničarka kaj pa misliš sva nekje istih let ampak jo pa cenim.

 12. olna pravi:

  Kaj pa ti zdaj sploh veš lepo te prosim. Saj tisti fini Finci še niso niti oficjelno povedali kaj to je za en papir. Samo to veš kaj je Janša rekel da, je videl. Baba čula baba rekla.
  Kaj pa če je to bil papir kjer so klukali tiste ki se jih ne da potkupit? Ha?

 13. olna pravi:

  Aja, pa Štef ti sporoča da je tisti afnorizem kul! To se v orignalu piše cool.

 14. Štefan Štefan pravi:

  Ja poglej jo no če se jih ne bi dalo podkupit bi narisali križec čez ne pa kljukico! Pa Štefu se zahvali za kompliment. Se mu že po imenu vidi da ima smisel za humor, haha!

 15. blitz blitz pravi:

  olna, pravilno se reče “mijadva mislima”

 16. olna pravi:

  Ja hvala no, Blitz. Se človek celo živlenje uči. Na primer tudi da je pika na koncu stavka.

  Te oba s Štefom lepo pozdravljama.

 17. Burek pravi:

  Zehhhhvvvvvv!!!! Štefko ga spet lomi. Ti penziči so res samo za v kanto!!!

 18. Dicky Hardy pravi:

  Penziči se nimajo kaj bat, razen tete Matilde…
  Zdaj imajo vsi dobre penzione, ki so jih v rajnki Jugi pridelali (oz.naspali), vsi imajo svoje hiške, ki so jih lahko popoldne nafušali, otrok pa niso imeli časa delat, tako da zdaj grozi kolaps pokojninskega sistema…Pa pravijo da smo mi mladi ne vem kaj, obrnite malo ogledalo…

 19. olna pravi:

  Ja eni so pa zgleda le nekakšne otroke nafušali…

 20. Štefan Štefan pravi:

  Ja Blitz kaj se greste zdaj eno štajerščino pri meni hudimana! Praviš olna da si ti tudi od gor? Burek tebi bom tolko rekel, pazi da tebe kdo ne na-lomi! Če razumeš seveda. Ti z ipsiloni pa malo pazi tole o Matildi dobro veš da je nekega drugega gospoda odneslo, z visokega položaja. Pa se kaj lahko zgodi da bo tudi tebe enkrat nekam odneslo! Sicer ti je pa že olna odgovorila, mogoče bi bilo pa boljše da jih nebi nafušali ker tovse skupaj nič ni, z redkimi izjemami seveda.

 21. Dicky Hardy pravi:

  Žalostno, da moramo mi zdaj take fušarje živet…

 22. olna pravi:

  Štefan pa ja nisi rasist da Štejercof ne maraš na blogu? A je kaj olajševalna okoliščina če je moj Štef z Jesenic, pa še z enim hokejistom je rod?

  Ja res tragično sočustvujemo z ipsilonarjem da nas mora on živet. No ampak zdaj vsaj vemo zakaj nam tak mizerno gre.

 23. Dicky Hardy pravi:

  Mizerno nam gre ker ste vi zaribali državo, ki je poskrbela za vas…na dohtarja nisi čakal dve leti, stanovanje si imel, če si bil normalen, vrtci so bili zastonj…ne rečem ni blo glih medu pa mleka da bi ga odmetaval, ampak živeli pa ste stari prdci k carji….vprašanje je kaj ste vi naredili za nas… da nam bi bilo danes lažje…bolj en prazen nič, bi reku

 24. blitz blitz pravi:

  obadva, olna

 25. Štefan Štefan pravi:

  olna nisem nič rasist, ampak veš kako je s štajerci ponavadi nekaj se usajajo nonštop pa gor pa dol. No ampak vidva z blitzom sta pa oba zelo v redu tako da kar bodita s štajerske če vama paše. Da pa je Štef z Jesenic se mi je pa prec zdelo ko si mi razlagala od njega. Taprav Gorenjc, kaj? Ipsilonar (dobro si mu rekla olna) ti bi pa moral tako napisat: žalostno da moramo mi zdaj taki fušarji živet. Haha, zdaj me pa samo zanima če zastopiš. So pa tvoji komentarji tako žaljivi (da ne omenim da spet preklinjaš!!) da bi bilo bolje če jih ne bi bilo ampak jih ne zbrišem ker nisem tak kot oni v sivem komunizmu ki ga tako presneto podpiraš. Se ti vidi da nisi takrat živel drugače bi vedel kaj govoriš.

 26. Dicky Hardy pravi:

  Moji starši in stari starši so v Titekovi Jugoslaviji živeli kot carji…pa niso imeli nobene rdeče knjižice… čista delavska kasta…je pa res da je veliko onih ki so se še pred dvajsetimi leti polivali z rdečo barvo zdaj pa v prvih klopeh pri maši molijo…da nisi tudi ti med njimi Šteff

 27. Dicky Hardy pravi:

  Ti to o sivem komunizmu lahko razlagaš delavkam Mure in Gorenja…upam, da te ne objajčijo še preden boš rekel keks…kaj šele na eks

 28. Štefan Štefan pravi:

  Mislim ne vem a te moram res nonštop opozarjati da lepše piši maš pa srečo da mam bogat besedni zaklad in lahko tvoje packarije na drugo stran obrnem. Toliko o tem. Če pa si že omenil delavke Mure in Gorenja je pa to problem vlade, vsi pa točno vemo kdo je na oblasti. Ta rdeči če slučajno ne veš.

 29. Dicky Hardy pravi:

  Res je na štiri leta brezglavega trošenja tabelih, tovariš Štefan, da te opomnim!

 30. olna pravi:

  No Štefan moram priznat da maš prav da se Štajerci ponavadi nekaj usajamo kar poglej Blitza. Samo preži ko pes na kost kaj bo lahko popravljal mojo štajerščino. In to on janičar da ga ni sram.

  Pa veš kaj moram še nekaj ipsilonerju napisat, me tako vest peče ko je zdaj on žrtev našega luksuznega penzijonerstva. In onega socijalizma prej ko pravi, so njegovi starši in stari starši živeli pod Titejom ko bubrek v loju. A ja? No od kod pa je tisto blagostanje prišlo, a kar bumf z neba padlo? So lepo prosim naši ta stari po vojni od nule začeli ko nihče nič ni imel, pa so delali ko zamorci dragi moj, pa brez avtov in diskotek in i-podov in ostalih ful kul zezancij. Niso sedeli in jamrali kako je hudo in niso zmerjali kako so jih drugi za=bali in joj kak so bogi.

 31. Dicky Hardy pravi:

  A ja? No od kod pa je tisto blagostanje prišlo, a kar bumf z neba padlo? So lepo prosim naši ta stari po vojni od nule začeli ko nihče nič ni imel, pa so delali ko zamorci dragi moj…
  Olna tukaj se strinjam s tabo. Sam Štefko se pa najbrž ne bo ravno strinjal…on za vse krivi tardečo bando. No, da smo si na jasnem…marsikdo je delal…veliko jih je pa tudi ležalo, tako in drugače….
  Zadolženost je bila majhna…ampak dragi moji…pri 50 ste hodili v penzijon…ne pri 65, kar je pa velika razlika…

 32. Štefan Štefan pravi:

  No kot prvo nisem noben tovariš to dajmo takoj razčistit. Kot drugo dobro vemo da ko so bili ta beli kot jih sam imenuješ smo meli blaginjo in smo lahko celo govorili o zlati dobi, čisto tako če si pozabil mogoče. Potem ti je o luksuzu itak vse olna razložila pa še tolko: pti pedesetih ste hodili v penzion a potem pa misliš da smo kar v luft gledali. Ja niti slučajno. Takole eno anekdoto da boš bolše razumel: je prišel zadnjič od Staneta tamali domov pa zastoka joj kako sem zmatran sedem ur sem mel dans pouka. Ded je pa seveda vzrojil pa mu eno primazal, seveda ko je bil on teh let je poleg pouka mel še lepo eno uro hoda v vsako smer popoldne je pa pri očetu na žagi pomagal. Potem se pa en mulo pritožuje ko mora bit par urc v šoli ostalo mu je pa vse prinešeno na pladnju.

 33. Štefan Štefan pravi:

  No olna ti se pa ne smeš na Blitza preveč jezit jaz sem ga že pogruntal veš, on je tak lisjak ki rad sem pa tja malo zbada. Pa mu ne gre zamerit. Od kje si pa privlekla da je janičar pa ne vem?

 34. Dicky Hardy pravi:

  Ja to je res Šteff: Tko k je Tito rekel:”Mi smo jedli črn kruh in imeli črne roke od dela, da lahko vi jeste bel kruh in pišete v bele zvezke”.
  Glede zlate dobe….hehehehheeee…no, saj so jo imeli tudi američani, ko je bil Bušman na oblasti, zdaj mora pa ves ta drek ki so ga takrat tako lepo nastlali, Obama pucat.

 35. olna pravi:

  Štefan koliko jaz vem je Blitz orginalno iz totega pecirka, pa se je potem nekaj po gnilem zahodu klatil in je zdaj v naši nobl prestolnici.

 36. Štefan Štefan pravi:

  Aha to bo kar res ja in ti mu rečeš janičar no ti se jih pa znebiš, haha! No ipsilonar ti si pa že vse skupaj pomešal tako da te normalen človek več zastopit ne more.

 37. Dicky Hardy pravi:

  Normalen človek je po Freudu – opica!

 38. Štefan Štefan pravi:

  No saj pravim da si vse pomešal pa tudi tebi se je očitno – zmešalo!

 39. Dicky Hardy pravi:

  Jp. skoraj tako kot tebi Štef, še zmeraj bi se rad igral tabele pa tardeče po hosti…je pa očitno, da se ti ta travma vleče še iz otroštva, najbrž so te zmeraj določil za tabelga izdajalca, k ste se igrali…

 40. Štefan Štefan pravi:

  No poglej samo tolko ti bom rekel na te tvoje analize pa ne vem kaj ne dam jaz nič. če daš pa ti je pa veliko jasno.

 41. Dicky Hardy pravi:

  Šteff, jst bom samo tolko rekel…lepo je vladati državi v kateri živijo ovce kot si ti…pa naj bodo tardeči al pa tabeli al pa tarozasti na ablasti.Pika.Amen.Smrt fašizmu-svoboda narodu!

 42. Dicky Hardy pravi:

  Aja, pa če si mogoče poslušal poročila, tvoj J.J. je spet videl dokumente, ki ne obstajajo. Upam, da si bodo njegovi volilci kmalu kupili in spregledali…vključno s tabo Šteff

 43. Dicky Hardy pravi:

  Aja, pa če si mogoče poslušal poročila, tvoj J.J. je spet videl dokumente, ki ne obstajajo. Upam, da si bodo njegovi volilci kmalu kupili OČALA in spregledali…vključno s tabo Šteff

 44. Štefan Štefan pravi:

  Ja poglej ga bučo dvakrat je isti komentar napisal. Ja a misliš da smo vsi tako butasti kot ti da mormo dvakrat prebrat? Ojoj no. Ostalo pa sploh ne bom komentiral ker so sama natolcevanja brez osnove.

 45. Dicky Hardy pravi:

  Šteff, ti res moraš na pregled k okulistu – komentarja nista ista – spreglej že Štefsmeralda

 46. olna pravi:

  No, no, Štefan. Vrži en pogled (saj ti bo eden zadostoval) na ipsilonarjev blog, pa se ti bojo koj novi horizonti odprli in boš dosti bolj razumevanje imel za njegove miselne procese.

 47. Štefan Štefan pravi:

  Ja hvala lepa sem pogledal enkrat pa malo da ni blo treba k spovedi. In potem tak sprijen poštenim ljudem pamet soli saj ni da bi verjel kam smo prišli.

 48. Dicky Hardy pravi:

  Svetohlinca – dajta se dol!

 49. J.j. pravi:

  Štefan, ti si taprav možakar, a tud za vsak greh, greš župniku povedat?

 50. Štefan Štefan pravi:

  Ja mislim pa to je neverjetno kaj pišete vi no a druzga ko preklinjat res ne znate?! Starši otroke bo treba vzgajat ne pa da se vsi za karijero pehate!!

 51. Dicky Hardy pravi:

  Šteff, pa preberi si kaj je tvoja Janezova vlada sprejela za en zakon, zaradi katerga zdaj mečemo denar skozi okno. Preberi si in se zamisli!
  Aja, pa kariera, brez j vmes, pametnjakovič!

 52. Štefan Štefan pravi:

  Zdaj si si pa sem prišel reklamo delat a? Ne bo šlo takole!! Sem prebral to brez skrbi, ostali pa ne bojo kar vsepoprek na tvoje skrpucalo ki mu rečeš blog hodili. Da ne omenjam da že tudi v povezavi ki si jo dal preklinjaš kot kakšen bosanc. Objava pa tudi ni nič novega, samo pritoževanje pa preklinjanje.

 53. Dicky Hardy pravi:

  Zate Šteff bi blo fajn da te kakšn bosanc, kot jim praviš u rit nabriše…
  Ksenofob nacistični…

 54. Burek pravi:

  Matr, moral bi mu polomiti vse prste, da ne piše več ta neumen blog. Pa še zašivati globec, da ne bi blogal po nareku.

 55. Burek pravi:

  Ovo oće da te malo boli!!!!

 56. Štefan Štefan pravi:

  Ja ja sedaj pa prec žalit pa nasilni bit saj drugo ne znate

 57. Dicky Hardy pravi:

  Šteff ti si bil prvi verbalno nasilen!

 58. Štefan Štefan pravi:

  Ja sedaj se boš pa pritoževal pa cmeril kot kakšna baba bošček.

 59. TIGER pravi:

  Dobro jutro,dragi Štefko !Samo preverjam kako ti danes bije veliko,levje srce !

 60. Niko Brumen pravi:

  Afera naivnost bi lahko človek imenoval abotne strahove pred partijo – EDINA PARTIJA, KI JE TRAJNO NEVARNA IN TRAJA, JE PARTIJA DENARJA – na 2000 let podlage.

  :D

 61. TIGER pravi:

  Spoštovani Niko !Naš junaški heroj Štefko,včasih vidi stvari,ki jih nihče drug ne.Ker je prerok,mag,vizionar,je za krivca svojega neuspeha,izbral Patrijo oz.Partijo.Pa saj je zanj to,eno in isto.

  Štefko,ne daj se in ostani na svoji poti v mrak.

  Nekoč partijski kolega !

  Pozdravi Staneta in malo se izogni Hojcu !

 62. Štefan Štefan pravi:

  Tiger ti kar provuciraj, vse se enkrat obrne boš že videl. Sicer pa dobro jutro tudi tebi, saj zate je verjetno še zmeraj jutro, haha. Niko obsedenost z denarjom je pa tudi en problem sodobne družbe se čisto strinjam, ampak v tejle aferi ne gre samo za to ampak, tudi za moč in oblast brez katere eni ne znajo živet.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !