Hrvatarji so nas spet okrog prinesli

No pa se je zgodilo to kar smo tisti ki malo spremljamo dogajanje v slovenskemu političnemu prostoru, in ki znamo malo sami mislit. No to smo že pričakovali. Namreč da so nas hrvatarji kot že tolikokrat prej kot se po domače reče nategnili pa oprostite izrazu. No pa gremo lepo po vrsti.

Zgodilo se je pač da smo Slovenci prišli v evropsko unijo oni pa ne. Kroati so seveda gledali kako mamo pri nas bolj zadeve urejeno pa modrujejo, to je zato ker so v uniji, žiher gremo še mi! No takrat se pa Janša postavi naši državi v bran pa reče, vi boste najprej nehali zemljo krast, potem se bomo pa menili. No oni so vik in krik zagnali kaj da se gremo, mi pa kar lepo ja ja nič ne bo hrvatarji! No temu se je reklo da Slovenija blokira hrvaško pot v unijo ker hrvaški dokumenti prejudicirajo mejo med državama. Zdaj kaj prejudicira pomeni pomoje živ krst ne ve, no gre se pa zato da so oni rekli, mi smo Hrvaška in hočemo v to unijo, naše ozemlje je pa toliko veliko. Seveda pa vsako tele ve da je njihovo ozemlje ornk manjše kot so napisali.

No hrvatarji so se potem začeli na vse možne konce pritoževat, na Slovenijo se je pa pritiskalo ko da smo mi tisti ki težave delamo hudimana. Ampak se nismo dali. No potem se pa zgodijo dobro znane volitve pri nas in pride stranka SD na oblast z njimi pa Pahor ki mu eni pravijo barbika. Ja jaz sem se prec za glavo prijel, tale se pa ne bo znal hrvatarjem po robu postavit si rečem. No pa lahko priznamo da se je še dobro držal in so oni vedno bol živčni postajal. In kaj se spomnejo? Ja zviti pa so to jim je treba priznat.

Ja to vsi veste da je nekaj mescov nazaj njihov premier Sanader odstopil. Zakaj? Ja noben ni znal povedat, kar tako malo mu je zaluštalo. Aha bi rad verjel. No in pride meni nič tebi nič na njegov položaj Jadranka Kosor in se čudežno začnejo odnosi med državama toplit kot so radi napisali v cajtengih. No našega premiera pa vsi poznamo da hoče vsem ustrešti, zgleda je džentlmena špilal pa Kosorjevi vedno bolj popuščal. Ja bi razumeli če bi bla to ena luštna mladenka gospod Pahor, takole pa ne vem no. In na koncu pride do tega da je Slovenija umaknila blokado, Hrvaška je pa v zameno napisala pismo z izjavo da noben dokument ne prejudicira meje. To sem pa že prej pojasnil kaj pomeni.

No hrvatarji se seveda veselijo, naši pa tudi govorijo kako da je to super dogovor za obe strani. Jaz pa ko sem cajteng prebral toliko da mi niso oči ven padle. Mislim poglejte si tole, mi smo jim blokado umaknili, oni so pa eno pismo napisali lepo vas prosim. Eni porečete ja saj so izjavili da noben dokument ne prejudicira meje, ampak buče prazne, problem je v tem da so dokumenti še vedno isti se pravi se nič ni spremenilo. No ampak saj me poznate, jezen sem fejst pa sem se še vedno ene pikre spomnil: v zameno za tole izjavo bi lahko Slovenci napisali pismo z izjavo da jih ne blokiramo več na poti v unijo. No blokade pa ne bi umaknili, haha! No ampak ni še vse izgubljeno. SNS in SLS oblubljata referendum in bomo lahko jasno izrazili svoj glas proti hrvaškim sprenevedanjem!

 • Share/Bookmark
 

67 komentarjev to “Hrvatarji so nas spet okrog prinesli”

 1. Merry Melodies pravi:

  Umivanje ne škoduje, razen če je pretirano.

 2. Oskar pravi:

  Poišči psihiatrično pomoč,še se ti da pomagati.

 3. Ime pravi:

  Štef, ti je zmanjkal alkota, da širiši nestrpnost?

  Upam, da te bo kkšen črnc s hravškim državljanstvom nategnil in ti iz iztopne naredil vstopno luknjo!!

 4. seveda pravi:

  seveda so nas nategnil, kaj pa drugega!

 5. Serghio pravi:

  NE, Štefan – nekateri ste naokrog prinešeni že ves čas, trenutno pa zasluge za to pripisujete Hrvatom…

 6. janez pravi:

  V resnici nas niso croatarji okrog prnesl, nas je kar naša politika. To počnejo že 18 let nepretrgoma, non-stop.

  Kradejo in lažejo.

 7. commonsense pravi:

  štefan, “v zameno za tole izjavo bi lahko Slovenci napisali pismo z izjavo da jih ne blokiramo več na poti v unijo. No blokade pa ne bi umaknili,”

  genialno, štefan, ni kaj.

 8. sofron pravi:

  to je bilo za pričakovati od našega manekena… sram me je da sem Slovenec, da živim v taki gnili državi… bo treba čimprej zaprosit za državljanstvo v drugi članici EU…

 9. janezz pravi:

  Janša v bran postavi ? A ni on zavozil drnovšek/račan sporazum kar tako, ker pač ni pisalo janša/račan ?

 10. janez pravi:

  janezz – ne laži.

  Sporazuma ni ratificiral hrvaški parlament. Za vse pa ne more bit kriv Janša, ali pač?

 11. Burek pravi:

  Neka pati pati koga smeta, HRVATSKA JE PRVAK SVJETA!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Slovenija pravi:

  referendum BO-in ima MOJ GLAS

 13. Ena pravi:

  Dvomim, da bo ostalo pri tem dogovoru, ker upam, da smo vsaj malo pametni. Če pa se bo blokada obdržala, bomo izpadli neresni (najprej ne, potem ja, pa spet ne). V vsakem primeru je za odstavit Pahorja, ki je tole zakuhal.

 14. Tomaž pravi:

  Hahaha….štef ga pa pihne!!! Si že razmišlau o vlogi dvornega norčka JJu?

 15. Kapitan Mojzes pravi:

  Hahaha, Štef legendica.

 16. ojej pravi:

  Nihče nas ni nategnil,razen sami sebe kot vedno!Slovenija ne rabi Istre,ker bi jo s tem uničila…..tako kot našo obalo,ki so ji vzeli še tisto malo Mediteranske mentalitete,ki jo je ostalo od prejšnjih generacij!

 17. Sanel.Š pravi:

  Vsekakor spremlajl dogajanje okoli meje že vrsto let. Kako so se Hrvati pritoževali, ko je SV postavila postojanko na “baje” njihovi Sveti Geri…. Potem je tu morje in piranski zaliv pa nekaj okoli Mure itd…

  Kakor koli Slovenija ni delala nevšečnosti na Hrvaškem ozemlju Hrvati so ga začeli delati nam. Vsekakor bom podpru referendum , ki ga bo sestavila SNS in mislim, da je že čas, da postane premije Zmago.J, ki ima vsaj toliko jajc in pove kaj se dogaja vtej gnili politični igri pri kateri krajši konec zmerja potegnejo davkoplačevalci oziroma navadni državljani.

  NI fer! IN ta vlada mora pasti! Drnovšekje svoje naredil dajmo možnost še nekomu tretjemu, če ne bo Zmago sposoben bo pa vlada padla tako kot je padla Bajukova vlada.

 18. Peter pravi:

  Če bo referendum, bom zagotovo šel, ker to kar delajo naši ni nič. Hrvati so nas spet zaje***.

 19. Burek pravi:

  Zmago je klovn in ljudje imajo radi klovne.

 20. delavec pravi:

  Hrvatarji so okol prinesli naše politike ….ampak saj to ni nič novega

 21. Burek pravi:

  Jesi si jadan September, jadan ko štakor u crkvi!

 22. majki pravi:

  sereš kvake

 23. Burek pravi:

  Pazi stari! Ili hočeš da te bijem ili da te karam!

 24. janez pravi:

  Burek, odidi dol z bloga, toplovodar, salome ti je tata

 25. NoMercy pravi:

  Štef, to kar ti misliš, da misliš ni misliti.
  To so blodnje.
  Pa meni ni, da pride HR v EU. Je čisto fino, da mi tam za prekrške ne morejo dati pik, vueti izpita pa še DDV dobim vrnjen, če tam kaj kupim :P

 26. Burek pravi:

  Ta nisam bre lud.

 27. Mare1000 pravi:

  Pa če bi enkrat gledali kakšno iformativno oddajo bi vedeli, da:
  1) ta izjava o neprejudiciranju meje pomeni, da meje v teh dokumentih ne morejo biti osnava ničemur – torej kot da jih nebi bilo.
  2)Dogovoril so se, da bo meja rešena ali na osnovi dogovora Slo-Hr(to ne more biti nam v škodo, ker se pač mi dogovarjamo) ali pa z mednarodno arbitražo. S tem so se dogovorili, kdo bo reševal mejo in na kakšen način bo reševal mejo. Obe državi bosta poslali svoje dokumente in rezultat bo obvezujoč (če ste opazil si za ta način Slovenija prizadeva že ves čas, ker je za nas ugodnejši).

  Če dogovor nebi bil ugoden za Slovenijo ga ne bi sprejeli.

 28. alslsa pravi:

  hja, vse lepo in prav, sam zmenili se niso prav nič, hrvatarji majo še skoz mejne prehode na slovenski zemlji, katastre čez pol piranskega zaliva itd…mi smo pa izgubili edino stvar s katero jih lahko za jajca držimo, tko jih pa le mal žgečkamo in se delamo kolk smo zajebani, njim pa paše. referenduma pa itak ne bo, ker je rezultat jasen kot beli dan in bojo manekeni v koaliciji nardili vse da ga ne bo, ker tam bo gladka večina proti vstopu hrvatov v eu. pol pa ne bo več prostora za sprenevedanje. paradoks pa tak, vsi proti, na morje pa dol ne? res smo govedo. rešitev je pa preprosta, podprmo jih na poti v eu, sami pa izstopimo:)

 29. mile pravi:

  Ne se preveč sekirat……..naš Borči s takim neumnim izhodiščem ne bo upal v parlament….če pa že,bomo o tem odločali na referendumu…..torej,n”č bat” !!!

 30. Burek pravi:

  Kolko nas ima, ma presneto kolko nas ima, KOLKO NAS IMAAAAAAAAAAAA!!!!

 31. Maj pravi:

  Štefan hrvate je blokiral Pahor.
  Dokler je bil janša se je vedno govorilo naši prijatelji hrvati in na Bledu se je celo dogovoril o reševanju meje v Haagu, ki v vsej svoji zgodovini ni še nikoli drugače odločil kot po sredinski črti(kar seveda močno ustreza hrvatom).

  Pahor se je sedaj celo leto boril, da je katastrofalen dogovor janša-sanader za vedno pokopal.

  Sedaj jih je pač odblokiral, da bodo morda malce omilili stališča in nam vsaj vrnili ukradeno in potem je zadeva rešena.
  Je pa logično, da bo morala biti meja rešena pred vstopom v EU, ker sicer ne bo naš parlament potrdil pristopne pogodbe-če jo pa bo bomo pa pač državljani na referendumu to preprečili.
  Seveda tudi Pahor ni vsemogočen ampak doslej je vseeno naredil več kot kdorkoli doslej za dokončno rešitev mejnega vprašanja.
  Peterle je hrvatom pustil zasedbo, Drnovšek je poskusil dobiti vsaj prost izhod na odprto morje, janša je popolnoma vse zavozil, Pahor pa sedaj poskuša rešiti vsaj tisto kar se rešiti še da.

 32. ametist pravi:

  Meja z Hrvaško mora veljati na dan, 25.06.1991! Kolikor to ni je zamanj plačevati našo vlado. Naj gredo delati, kar znajo, če ne znajo obrti za katero so bili izvoljeni.

 33. Štefan Štefan pravi:

  No hudimana kolko se je spet komentarjev usulo, nažalost pa nisem bil doma včeraj pa se nisem mogel v debato spustit. No ampak saj ni kaj za povedat. Burek je očitno hrvatar zato pa ni čudno da takele piše in žali poštene ljudi. Potem mamo še ene par malo žaljivih, lahko pa tolko rečem da to samo kažejo da nimajo nobenih argumentov potem se pa takole šopirijo. No kar se tiče tistih ki so pa lepo normalno napisali jih se pa večina strinja z mano tako da lahko samo rečem bravo le tako naprej. Ampak hopla – veliko jih preklinja v svojih komentarjih, to se ne dela, na mojemu blogu pa še celo ne! Tako da sem vam malo spremenil komentarje ker se mora držat nivo, zdaj kaj bom pa z burekom naredil pa še ne vem.

 34. Štefan Štefan pravi:

  No potem se pa seveda najdeta še Maj in Mare1000 ki sicer narobe mislita ampak to vsaj kulturno povesta. No Maj jaz sem rekel da je kar dobro držal Pahor ampak tole je pa mimo pa ni dvoma o tem. Za vse pa Janšo krivit to pa zveniš kot protagonist naše vlade ki se rada zgovarja na napake v prejšnem mandatu, kaj je bilo pa pred tem pa tudi noben ne pove več. No Mare1000 ti pa govoriš kako zdaj ko so to izjavo napisali nič več ne veljajo sporni dokumenti. Mislim no ti pa bi si moral novico o tem dogovoru bolje prebrat ko je rekel Jelinčič kdaj so pa že hrvati držali svoje obljube?! V razmislek.

 35. Burek pravi:

  Samo še to! Ne vem zakaj se tako spravljate na Hrvate, s katerimi imamo najmanj tistih pravih konfliktov. Mene bolj motijo Avstrijci in Italijani. Zakaj se Hrabri Jelinčič Plemeniti ne spravi na njih. Z njimi imamo več nerešenih računov. Zakaj? Zato ker bi pogrnil na celi črti. Ko pa se loti Hrvaške, pa ga je sam gobec! Nobeden od politikov nima tistega v hlačah za bolj oster pristop, ker smo pač majhni.

 36. Maj pravi:

  Štefan tudi, če misliš vse najslabše o Pahorju je to PRVI predsednik vlade doslej, ki je dosegel, da so hrvati pred celim svetom uradno potrdili, da noben dokument ali dejanje po 25.6.91 ni veljaven in je ničen.

  To ni doslej uspelo še nikomur.
  Ravnotako bo Joras prvič v naši zgodovini spet lahko imel prost dostop do svoje hiše in parcele saj so hrvati že umaknili svoje zapreke, Jorasu pa dovolijo odstraniti tudi robnike ob cesti-kar je bilo ves čas doslej nepojemljivo.

  To je že velik napredek naprej in če smo jim zato dovolili, da se z EU pogajajo naprej ni nič hudega.

  Pred dokončnim vstopom v EU pa bo morala biti meja dokončno znana in rešena, ker sicer parlament ne bo izglasoval ratifikacije pristopne pogodbe-če jo pa bo jo bomo pa pač državljani na referendumu zavrnili.

  Torej nekaj malega smo s Pahorjem le dosegli, zafurali pa hvalabogu še ničesar.

 37. Štefan Štefan pravi:

  Burek ti sedaj kar zagovarjaj hrvatarje si se dobro razkril prej veš. Mi nismo tako butasti kot kdo drug pa ne bi zdaj na koga mislim. No Maj ti pa še kar naprej zagovarjaš tole potezo, pa si sam priznal da bo treba mejo še določit. Ja če jim bomo takole popuščali se bojim da bo ravno tam nekje pri Postojni. Malo šale. Pa še nekaj: preklinja se na mojemu blogu ne, moram vse dvakrat povedat ali kaj!

 38. Burek pravi:

  Beden odogovor, beden!!!! Štef Štef, penzija ti na veliko trka v glavo, feler da mu ni para.

  ONLY TALK AND NO WALK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 39. Darko pravi:

  Leto 1918 – razpade Avstro-ogrska in pri nas nastane 29.10.1918 Država Slovencev, Hrvatov in Srbov. 1. Decembra istega leta nastane z združitvijo Države SHS ter Kraljevine Srbije in Črne gore nova država Kraljevina SHS. 10.10.1919 je Kraljevina SHS kot nova država priznana na mirovni konferenci v St. Germainu. ( MEDNARODNO PRAVNO DEJSTVO ) KAKO SMO SLOVENCI IZGUBILI ISTRO IN KVARNERSKE OTOKE 12.11.1920 je bila med Kraljevino SHS in Italijo podpisana Rapalska pogodba, s katero je Italiji pripadlo ozemlje na katerem je živelo več kot pol milijona Slovencev. Slovenci smo to ozemlje krivično izgubili zaradi podle mednarodne trgovine in nam izredno škodljivega tajnega Londonskega sporazuma 1915, med Italijo in silami Antante. ( MEDNARODNO PRAVNO DEJSTVO ) Oktobra 1929 kralj razglasi novo državo diktaturo – Kraljevino Jugoslavijo. Prepovedano je ime Slovenija in ukinjena slovenska zastava. Nastanejo banovine in nekdanja Slovenija se po novem imenuje Dravska banovina. Meje prejšnje Slovenije in nove z diktaturo nastale Dravske banovine niso enake. Slovensko ozemlje od Reke oz. Kantride in Kastava do Čabra in Prezida (»Slovenski pas«) je bilo odtrgano Dravski banovini (Sloveniji) ter priključeno k Savski banovini (Hrvaški). KAKO SMO SI SLOVENCI PRIBORILI ISTRO NAZAJ Leta 1945 osvobodijo Reko enote JA s precejšnjim številom slovenskih borcev (v Prekomorskih brigadah), ki pa odhitijo naprej proti slovenskemu Trstu in ga osvobodijo. Od maja 1945, do jeseni 1947, je bila ustanovljena t.i. Julijska krajina s conama A in B. Cona A je bila pod upravo anglo-američanov, cona B pa jugoslovanske vojske. Cona B je obsegala celotno Istro in tudi mesto Reko. ( MEDNARODNO PRAVNO DEJSTVO ) IN ISTRO PONOVNO IZGUBILI S STRANI HRVATOV Med leti 1945 in 1947 na Reki ostanejo v glavnem srbo-hrvaške enote JA. Hrvati takoj pohitijo z zasedanjem čim večjega dela Istre in naseljevanjem v vojni pregnanega hrvaškega in bosanskega prebivalstva na tem ozemlju. lstra nikoli v zgodovini do leta 1945 ni bila Hrvaška. Nikoli v zgodovini Hrvati niso imeli nikakršnega stvarnega upravnega nadzora nad Istro. Hrvaška OZNA (UDBA) in KNOJ izvedejo v Istri strašne pokole nad avtohtonim prebivalstvom (Slovenci in Italijani), ki v velikem številu zbeži, ali konča v »fojbah«. Zanesljivo je le to, da je Slovencev v Istrskih fojbah veliko več, kot velja v uradni zgodovini. Hrvati so se namreč pogosto izgovarjali, da so likvidirali italijanske fašiste, v resnici pa so etnično čistili predvsem Slovence v Istri, Italijane pa preganjali iz Istre. Drug izgovor za etnično čiščenje Slovencev je bil, da gre za protikomuniste. ZLOČINI ETNIČNEGA ČIŠČENJA SLOVENCEV IN ITALIJANOV S STRANI HRVATOV – HAAŠKO SODIŠČE. 1947 – S Pariško mirovno pogodbo je cona A prejšnje Julijske krajine (zahodni del Goriško-gradiščanske vključno z mestom Gorica) na zahodu slovenske narodnostne meje je pripadla Italiji, mesto Reka in večji del Istre na jugu pa FLRJ. ( MEDNARODNO PRAVNO VELJAVNO DEJSTVO ) Namesto da bi vsaj to ozemlje na jugu pripadlo Sloveniji, so si oboje takoj zatem prisvojili Hrvati, čeprav nikdar ni bilo njihovo. Pri tem so se sklicevali na ponarejen dokument ZAVNOH iz leta 1943. (PONAREJANJE DOKUMENTOV IN DEJSTEV, LAŽ, ZAVAJANJE, SPRENEVEDANJE IN IZSILJEVANJE V STILU BALKANSKE KULTURE ) Oktobra 1954 je bil Podpisan Londonski memorandum, katerega sestavni del je tudi specialni statut, ki prepoveduje spremembe meje osnovnih administrativnih enot z namenom, da bi ogrožali etnično sestavo ustreznih enot. Londonski memorandum nam je Slovencem ponovno odvzel pomemben del ozemlja od Nabrežine do Debelega rtiča, vključno z mestom Trst (Cona A), ki je bilo priključeno Italiji. Cona B od Debelega rtiča do reke Mirne na jugu (pri Novem gradu), je pripadla FLRJ oziroma Sloveniji ( MEDNARODNO PRAVNO VELJAVNO DEJSTVO ). No, moralo bi biti tako, pa ni bilo, saj si je večji del cone B dejansko prilastila Hrvaška. Na tem prisvojenem ozemlju so Hrvati ponovno, v nasprotju z Londonskim memorandumom in Specialnim statutom, ogrozili ter popolnoma spremenili etnično sestavo administrativnih enot. (hrvaška kršitev mednarodnega prava) Hrvaški komunisti so od občine Piran odtrgali k.o. Kaštel in k.o. Savudrija ter oboje priključili novi občini Buje. Lastnino občine Piran – ozemlje pri svetilniku na rtu Savudrija, so dobesedno UKRADLI!!!!

 40. Burek pravi:

  Copy paste, to zna vsak!!!!!

 41. Štefan Štefan pravi:

  Bravo Darko da se najde en ki ma korajžo napisat kar se zagre! Le preberte si. Burek ti pa zdaj nekaj po angleško pišeš pa se delaš brihtnega. No samo tolko ti povem da jaz angleški niti ne znam tako da se v prazno zaletavaš. Pa še nekaj: bedniku je vse bedno, če razumeš.

 42. NoMercy pravi:

  Če se nekako ne sporazumemo, se še vedno lahko tepemo :P
  Koliko vas, ki menite, da nas je HR nategnila je kandidatov za prve vrste šic grabnov?

 43. Štefan Štefan pravi:

  O ja premikastit bi bilo pa treba koga, tebe in Bureka pa v prvi vrsti. Mogoče se tako vbije malo pameti v vajino betico!!

 44. NoMercy pravi:

  @Štefan: reva usrana. HR_e pejt prebutat, pezde :P
  Meni upaš groziti ker “svojih” in “naših” ne tepem – saj nisem kolaborant.

 45. Burek pravi:

  Aja, pardon Štef, taki ko vi berete samo latinsko!

 46. ametist pravi:

  Nekje sem že zapisal, da potrebujemo Petra Klepca, da naredi red na južni meji. Morda bo ta Klepec res REFERENDUM.

 47. Burek pravi:

  Pazi da ne dođe Franjo!!!!

 48. Štefan Štefan pravi:

  No našel se je končno en ki dobro govori, bravo ametist. Pa še malo šale za povrh, ni kaj. Burek Franjo dobro vemo kateri ne bo prišel, to pa hvala Bogu. Pa latinski znam res čisto malo, skoraj nič bi rekel, zato pa mi gre bolje nemški. Pa s svojo glavo znam mislit kar mi čisto zadošča! NoMercy ti pa kar lepo nehaj grozit da te ne bo kaj zadelo. Lahko pa si siguren da če bi bili vsi tako kot jaz bi hrvatarji bol tenko piskali, k njim sploh ne hodim, ne pa tako ko, ti ki si prej priznal da hodiš k njim pa tudi rad tam zapravljaš. Če bi mel pa s kašnim težave pri nas bi mu pa že posvetil, to ne skrbi.

 49. mustang pravi:

  S Hrvati je trba bit previden. To vejo vsi, razn naše vlade, se mi zdi. Še vsazga so probal okol prnest, tut ns bojo.

 50. NoMercy pravi:

  @ Štefan: v HR hodim zapravljati samo tisto, kar je zanimivo: dirkanje na njihovih avtocestah preko vseh omejitev.
  Ni cenejšega avtodroma, pa še pik mi ne morejo nabiti in izpita vzeti :P bolje beri, kaj kdo piše.
  Drugo pa je, da imamo MOŽNOST dobiti enake artikle v HR kot v SVN z vračilom DDV!! – dokler HR NI v EU!! – Comprende?

 51. Štefan Štefan pravi:

  Ja seveda mustang saj pravim. No ti se pa nič ne zgovarjaj, v glavnem hodim tja pa jim denar daješ, potem, pa misliš da si brihten ker nimaš DDV. Ja o ti bogi no.

 52. buba švabe buba švabe pravi:

  Ja tko je, ja, nategnal so nas, in to ornk. Nč, bo treba za orožje prjet, pa gremo v boj! :D

 53. Burek pravi:

  Bolje da ne gremo v boj, ker bo hitro vsega konec!

 54. Štefan Štefan pravi:

  Se že veseliš buba kaj? Tako je prav vidim da si res dober fant, korajžen tudi. No seveda mamo na drugi strani spet tega bučmana ki mu pa očitno res ni pomoči. Mogoče je še najbolše da se ga kako odstrani?

 55. Burek pravi:

  Pazite, da se ne bo ta zgodba ponovila!

 56. Štefan Štefan pravi:

  Kar lepo tiho bodi ne boš se pri meni tole šel, veš hudič!!

 57. Štefan 2 pravi:

  Pa nehajte že hvalit Pahorja, saj ga je bilo treba prisilit da je priznal da nekateri dokumenti prejudicirajo mejo! Če nebi tisti zavod 27 julij in še neka stranka zagrozila z referendumom, bi že davno vse zamučkal!

 58. Štefan Štefan pravi:

  Ja seveda no kaj govorijo eni no. Tale Podobnik pa ga včasih nisem lih obrajtal ampak se potrudi za narod ni kaj!

 59. Štefanov kotiček » Objave » Domoljubja pa nič pravi:

  [...] raje samo tolko rekel. Ko pridejo hrvatarji pa nam zemljo kradejo (tudi o tem sem pisal brez skrbi, tukajle mate) se vsi razburjamo, ampak tako je to če ni domoljubja. Hrvatarji pa ko jih pogledaš ma vsak [...]

 60. Štefanov kotiček » Objave » Pa je šlo morje pravi:

  [...] razdelila Slovence kot še nikoli nismo bili. No jaz si rečem saj o temu sem pa že pisal (to mate tukajle), pa tudi zdaj se tolko o temu govori da kaj bom pa še mel za povedat sploh. No nasploh se je pa [...]

 61. NoMercy pravi:

  Ne štekam kje so nas HR okoli prinesli :(
  mi smo šli iz SFRJ s prazno malho goli in bosi.
  Sedaj pa smo se zdilali za morje (ki ga nismo s “sabo” nesli 1991). HR pa bo prišla – če bo – v EU zaradi vseh 27 držav !!

 62. Štefan Štefan pravi:

  A zate smo že ugotovili da si južnjak? No če ne pa sedaj vemo, ko take klatiš kot da bi Mesića človek poslušal.

 63. nomercy nomercy pravi:

  a to na mene leti (južnak … ) :)
  za info: za 5 generacij nazaj po mamini strani sem zagotovo SVN
  po očetu pa za 3 generacije :)
  Je pa res, da sem se veliko klatil po EU (12 let skupaj) in delal za tujce :)
  Pa, da se kar nekoliko spoznam na dedno pravo in tudi čas “osamosvojitve” kar dobro poznam :)
  Toliko o mimosunkih in sposobnostih ocenjevanja :)

 64. niko pravi:

  Štefan, po dolgem času – živijo.

  Predlagam, da proučiš kašo in kasho. Ni vse v navidezni podobnosti.

  :D

 65. Burek pravi:

  Ma za Štefa so vsi južnaki, ki niso na njegovi strani oziroma po njegovem okusu. Star kmet zarukan!

 66. Štefan Štefan pravi:

  No se vam vidi da ste vsi butasti razen Nikota mogoče. Jaz sem novo objavo spisal vi se pa tukaj na tej ki je kolkor vem še od lani. No se pa tukaj usajate. To s kašo pa nisem zastopil mi boš moral razložit Niko.

 67. NoMercy pravi:

  ko me tipi ala Štefan opredelijo za butastega sem pomirjen :)
  pravzaprav sem tudi malo užaljen :(
  taki tiposi me imajo lahko tudi za idijota, duševno prizadetega in diplomiranca “posebne šole” :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !