Evrovizija s hudomušnega vidika

No sem porajtal da se je na našemu ljubemu blogosu prava poplava objav o evroviziji znašla. Prava reč. Jaz sicer to ne spremljam tako pozorno, ampak finale sem si pa pogledal, pa pesti za našo operno divo stiskal. Pa kot sem že rekel, toliko je vseh teh mogočih prispevkov, pa vsi ste svoja mnenja povedali, da bom jaz čisto na kratko povedal. Zmagovalka je kar fina pesmica, pa tudi pevka je simpatična, čeprav je južna. Ne bom rekel da je odlična, ampak je pa med boljšimi od tistih groznih, ko samo nekaj po bobnih tolčejo pa se čisto brez posluha derejo, še posebej tisti bumbar, ki bi rad bil ženska, iz Romunije ali kje že. Naša je bila pa tako ali tako najboljša, in je samo zaradi vseh teh spletk bolj zadaj končala. Saj evrovizija je kuhinja, veste, sem opazil recimo da si sosede druga drugi zmeraj največ točk dajo. No da pa ne bomo žalostni ko naša ni zmagala, sem se jaz ene navihane spomnil. Le fejstno se primite, da vas iz stola ne vrže!

Včeraj zvečer smo vsi napeto spremljali največji glasbeni dogodek, evrovizijo. Žal pa je že tako, da večina pesmi s festivala obeta kaj slabo – vizijo.

Da ne bo vse tako črno, ane.

 • Share/Bookmark
 

20 komentarjev to “Evrovizija s hudomušnega vidika”

 1. blitz pravi:

  štefan, res je. Razen Abbe ni še nikoli noben popevkar/ica kaj vidnega uspeha dosegla. To so bolj take viže za drugo ligo.

 2. smeh smeh pravi:

  Štefan, kaj pa ostale ženske kaj? Si kaj do televizorja stopil ter se počepnil pa poskušal kakšni pod kiklco pogledat? Ene so bile kar fejst, kaj praviš?

 3. Štefan Štefan pravi:

  Blitz maš, prav, to so bili dobri stari časi. No pa še Darja Švajger in njena pesem tudi ni preč za vršti. Smeh ti pa ne bodi no nespodoben. Ha, ene se tolko kažejo, da pod kiklo sploh gledat ni treba. Drugače pa nič ne pomaga če pod “škatlo” počepneš, pa od tam pogledaš, veš. To je dvadimenzijska slika, so me poučili, kaj pa ta hudič pomeni, pa žal ne vem.

 4. Človek Človek pravi:

  Ma ne vem, sam nisem tako močno razočaran nad predstavo, ker je bilo kar nekaj kvalitetnih izvajalcec. Stvar je potrebno gledati z vidika POPa… V nasprotnem primeru bi tekmovali klasiki, jazzisti, blueserji, samo potem bi bila gledanost nična… ;)

 5. smeh smeh pravi:

  Ti Štefan, ti bi lahk nas male mulce še kaj o ženskah poučil, kaj praviš, sigurno znaš marskej povedat o njih, predvsem negativnega se mi zdi.

  Aja, pa kdaj boš napisal kaj o tem, kako naj mladi hodimo ven, pa ne samo blogamo in tako, kot si rekel :smile:

  A te gospod Stane tud naučil, kako se ženske preganja?

 6. smeh smeh pravi:

  Aja še to. Tele nove LCD televizije. Pri njih pa bi lahk po kiklco pogledu. Pri tistih najdražjih se lahko postaviš celo za televizijo pa jih lahk od zadaj vidiš. Ja taka je ta današnja tehnologija, prmejdunej.

 7. Arnie pravi:

  Clovek, ne vem, ce bi bila gledanost nicna, ce bi tekmovali svetovno uspesni pop glasbeniki. Ampak njih to najbrz ne zanima, lahko bi kvecjemu skodilo njihovi karieri, ce ne bi zmagali. No, saj je ze sam koncept Evrovizije bolj namenjen lokalnim matadorjem.

 8. Človek Človek pravi:

  @Arnie, ja odvisno od konkurence, po moje… Zgubiti proti najboljšim ni greh, proti slabim je hudo… Načeloma smo pa imeli nekaj predstavnikov do sedaj, ki so po svojih državah na višku, Švica je imela celo DJ Bobota, kar mislim, da je za njihove razmere še vedno največja pop zvezda… Hrvati so imeli lani lani Severino… Mislim, da je vprašanje le koliko in kaj lahko posameznik pridobi/izgubi s tem nastopom… Mislim, da tisti, ki so že sedaj dokaj uspešni, nimajo časa (se pravi škoda sredstev), da bi se udeleževali te ceremonije, saj vzame toliko časa in energije, kot skoraj pol turneje, a drugega kot nekega oglaševanja ne prinese… In seveda potem še kot praviš, jim ne uspe, potem še oglasa ni…. Po drugi strani, pa če smo odkriti, je danes v svetu POPa kar nekaj izvajalcev, kjer vse temelji zgolj na imageu, vzemi na primer Robbia Williamsa….

 9. Arnie pravi:

  Clovek, ampak Severina je vendarle lokalna matadorka. Morda regionalna. DJ Bobota pa zalo slabo poznam, kolikor vem, je vsaj regionalni, ce ne celo mednarodni matador. Res ne vem, ker iz principa ne poslusam nobenega glasbenika z DJ v imenu.

  Ja saj pop je danes itak na psu. Vcasih na VH1 vidim stare disco komade iz 80. Takrat to ni veljalo za bogve kaksno glasbo, v primerjavi z danasnjim popom pa se zdi kot Mozart.

 10. drmagnum drmagnum pravi:

  Za zmagovalno pesem je uspelo tistim, ki niso upali misliti, da bi lahko zmagali.
  Del blogerske druščine smo sledili povabilu, in predstavili svojih pet najljubših predmetov. Vabim te Štefan, predstavi še ti tvoje!

 11. Štefan Štefan pravi:

  Ja kar lep odziv, naj rečem. Mate kar prav, sem pa še vedno zato, da pošljemo na evrosong domačo harmoniko. Pa ne tiste novodobne Atomike ali kaj so že, ene echt muzikante. To bi Evropa gledala, kako pod Alpami veselo rajžamo!

 12. Štefan Štefan pravi:

  Kar se pa bloga tiče, bom pa to Smeh, kar praviš, vse še napisal, brez skrbi. Ha, če bi ti vedel kako so naju s Stanetom nekoč oblegale, ženske oziroma babe namreč. Sva bila najboljša na celi vas! drmagnum, to sem pa tudi že zasledil, pa pomislil, kaj če še jaz tole naredim, samo kaj, ko takoimenovanega digitalca nimam pa teh stvari poslikat pa na računalnik dat ne morem.

 13. blitz pravi:

  Štefan, to s harmoniko ni slabo. Nemci in Avstrijci bi nam ziher 12 pik dali.

 14. Človek Človek pravi:

  Jah problem bi bil s Poljaki, glede na to, da je polka originalno njihova glasba :) Če pa tega problema ni, potem se pa strinjam, da bi mogli poskusiti, vsaj enkrat, da vidimo kaj bi bilo… Mislim, da ne bi bilo slabo…
  @Arnie…ja POP se je zelo poslabšal. Več kot polovica izvajalcev v živo ne zna peti, prodaja se izgled in video… Ampak to je posledica kapitalizma, kjer se nič ne dela na dolgi rok…

 15. blitz pravi:

  človek, pri nas je pa vse še slabše, ker naš kapitalizem ne deluje kot je treba.

 16. drmagnum drmagnum pravi:

  Štefan jih pa opiš saj to dobro obvladaš.

 17. Štefan Štefan pravi:

  ja kako a ni treba slikic potemtakem

 18. drmagnum drmagnum pravi:

  Niso pogoj. Lahko vse skupaj opišeš.

 19. Štefan Štefan pravi:

  Aha a tako. No potem se pa mrbit tega res nekoč lotim.

 20. jinij pravi:

  ej vse to je čist lool

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !